oferta edukacyjna

 

 

Technikum nr 3

Technik żywienia i usług gastronomicznych
+ innowacja: dietetyka z fitnessem

  • kwalifikacje: przygotowanie i wydawanie dań, organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Technik żywienia i usług gastronomicznych (klasa integracyjna)
+ innowacja: dietetyka z fitnessem

  • kwalifikacje: przygotowanie i wydawanie dań, organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Technik usług kelnerskich
+ innowacja: barista i barman 

  • kwalifikacje: wykonywanie usług kelnerskich, organizacja usług gastronomicznych

Technik eksploatacji portów i terminali
+ innowacja: turystyka

  • kwalifikacje: obsługa podróżnych w portach i terminalach, obsługa ładunków w portach i terminalach

Branżowa Szkoła I Stopnia nr 2 

Kucharz
+ innowacja: cukiernik

  • kwalifikacje: przygotowanie i wydawanie dań

Kucharz (klasa integracyjna)
+ innowacja: cukiernik

  • kwalifikacje: przygotowanie i wydawanie dań

Kelner
+ innowacja: barista

  • kwalifikacje: wykonywanie usług kelnerskich

Magazynier logistyk
+ innowacja: podstawy ruchu drogowego

  • kwalifikacje: obsługa magazynów

Pracownik obsługi hotelowej
+ innowacja: barista

  • kwalifikacje: obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

Branżowa Szkoła II Stopnia nr 2

Technik żywienia i usług gastronomicznych

  • kwalifikacje: organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Technik logistyk

  • kwalifikacje: organizacja transportu