Technikum nr 3
Technik żywienia i usług gastronomicznych
+ innowacja: dietetyka z fitnessem
- kwalifikacje: przygotowanie i wydawanie dań, organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Technik żywienia i usług gastronomicznych (klasa integracyjna)
+ innowacja: dietetyka z fitnessem
- kwalifikacje: przygotowanie i wydawanie dań, organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Technik usług kelnerskich
+ innowacja: barista i barman
- kwalifikacje: wykonywanie usług kelnerskich, organizacja usług gastronomicznych
Technik eksploatacji portów i terminali
+ innowacja: turystyka
- kwalifikacje: obsługa podróżnych w portach i terminalach, obsługa ładunków w portach i terminalach
Branżowa Szkoła I Stopnia nr 2
Kucharz
+ innowacja: cukiernik
- kwalifikacje: przygotowanie i wydawanie dań
Kucharz (klasa integracyjna)
+ innowacja: cukiernik
- kwalifikacje: przygotowanie i wydawanie dań
Kelner
+ innowacja: barista
- kwalifikacje: wykonywanie usług kelnerskich
Magazynier logistyk
+ innowacja: podstawy ruchu drogowego
- kwalifikacje: obsługa magazynów
Pracownik obsługi hotelowej
+ innowacja: barista
- kwalifikacje: obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Branżowa Szkoła II Stopnia nr 2
Technik żywienia i usług gastronomicznych
- kwalifikacje: organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Technik logistyk
- kwalifikacje: organizacja transportu