Przejdź do treści
Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Gustawa Morcinka w Katowicach
aktualności
rekrutacja
informacje i dokumenty
Ósmoklasisto, to informacje dla Ciebie
oferta edukacyjna
Освітня пропозиція
szkoła
kontakt
sekretariat
pedagog i psycholog
praktyki zawodowe
biblioteka
Samorząd Uczniowski
Warsztaty kulinarne Najlepsi Pod Okiem Mistrzów
Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz
rok szkolny 2023/2024
plan lekcji
zastępstwa
harmonogram dyżurów nauczycieli
kalendarz
dziennik elektroniczny
egzaminy
egzamin maturalny
egzamin zawodowy
wymagania edukacyjne
podręczniki na rok szkolny 2024/2025
projekty unijne
Czas na staż
Na Fali Erasmusa – Chorwacja
Na Fali Erasmusa – Grecja
Nasza szkoła jest otwarta dla wszystkich
Kompetencje zawodowe inwestycją w przyszłość
Projekt „Aktywni zawodowo w Szwecji”
Śląskie. Zawodowcy
Uczymy się, by lepiej uczyć
Tworzymy szkołę przyszłości
Nasze Lisbon Story…
Hiszpańskie Przygody Gastronomika
Hooked On Maths
staże dla absolwentów
Dokumenty szkolne
Standardy Ochrony Małoletnich
Bezpieczna Szkoła
Szkolny Program Wychowawczo-Profilaktyczny
BIP
RODO
COVID
WCR w Katowicach
Rozpoczęcie roku szkolnego
Czas na staż
Wakacje!
Egzaminy poprawkowe
Podręczniki na rok szkolny 2024/2025
Praktyki zagraniczne – Na Fali Erasmusa
Bilet dla ósmoklasisty!
Maturzyści
Dzień Otwarty
Najlepsi Pod Okiem Mistrzów – Kuchnia angielska
Zmiana harmonogramu egzaminów ustnych
Informacje dla maturzystów
Czas na staż – trwa rekrutacja do projektu
Wybierz zawód i zaplanuj swoją przyszłość!
Czas na staż
Dzień Otwarty
Wiemy, kto pojedzie na praktyki do Chorwacji!
Praktyki zagraniczne w Chorwacji
Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz
Plan lekcji
egzamin maturalny