Klasa 1 żu. Szlifowanie deseru porzeczkowego.
Tym razem spróbowaliśmy zrobić polewę lustrzaną z ciemnej czekolady. Nas efekt zadowala.
Monoporcja musu z czarnej porzeczki z żelką porzeczkową i czekoladowym biszkoptem w polewie lustrzanej z białej czekolady, udekorowana liofilizowaną truskawką to deser inspirowany konkursem, w którym udział wzięły Uliana i Oryna z klasy 3ŻU.
![🧁](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tbf/1/16/1f9c1.png)
![🤩](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t58/1/16/1f929.png)
A Wam która wersja bardziej się podoba? ![👀](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tc8/1/16/1f440.png)
![👀](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tc8/1/16/1f440.png)
/E.R./