18
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:10- 7:55 AW 3BSKBS-I-02 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
  ER 1ŻuTech3 pracowniatechnologiigastronomicznej
   
1 8:00- 8:45 AW 3BSKBS-I-02 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
  ER 1ŻuTech3 pracowniatechnologiigastronomicznej
   
2 8:55- 9:40 AW 3BSKBS-I-02 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
  ER 1ŻuTech3 pracowniatechnologiigastronomicznej
  KK 2BSKBS-I-02-1/2 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
3 9:50-10:35 AW 3BSKBS-I-02 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
  ER 1ŻuTech3 pracowniatechnologiigastronomicznej
  KK 2BSKBS-I-02-1/2 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
4 10:45-11:30 AW 3BSKBS-I-02 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
  ER 1ŻuTech3 pracowniatechnologiigastronomicznej
   
5 11:50-12:35   ER 3ŻuTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
     
6 12:40-13:25 US 2ŻuKeTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
ER 3ŻuTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
     
7 13:30-14:15 US 2ŻuKeTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
ER 3ŻuTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
     
8 14:20-15:05 US 2ŻuKeTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
ER 3ŻuTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
     
9 15:10-15:55 US 2ŻuKeTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
ER 3ŻuTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
     
10 16:00-16:45 US 2ŻuKeTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
       
Drukuj plan
wygenerowano 23.02.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum

Plan lekcji