Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
0 |
7:10- 7:55 |
|
|
|
|
|
1 |
8:00- 8:45 |
|
1BBS-I-02-1/3 towaroznawstwo 37
|
|
|
2ŻuKeTech3-1/2 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 30
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
2BSMBS-I-02 gospodarkamagazynowa 33
|
|
|
2BSKBS-I-02-1/2 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 18
|
3 |
9:50-10:35 |
|
2BSMBS-I-02 gospodarkamagazynowa 36
|
|
|
2BSKBS-I-02-1/2 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 18
|
4 |
10:45-11:30 |
|
|
|
|
2BSKBS-I-02-1/2 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 41
|
5 |
11:50-12:35 |
|
|
|
2ŻuKeTech3-1/2 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 33
|
2BSKBS-I-02-1/2 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 35
|
6 |
12:40-13:25 |
|
|
|
|
2M wych KK |
7 |
13:30-14:15 |
|
|
2ŻuKeTech3-2/2 towaroznawstwo 37
|
|
|