Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
0 |
7:10- 7:55 |
|
|
biologia MB 30 |
|
|
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
historia BC 31 |
|
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
|
matematyka JD 31 |
|
technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-1/2 KK 18 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-2/2 wak3 17 |
3 |
9:50-10:35 |
|
|
zajęciazwychowawcą MD 35 |
|
technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-1/2 KK 18 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-2/2 wak3 17 |
4 |
10:45-11:30 |
|
er Jarocińska-SuszkaJolanta 32 |
wyposażeniezakładówgastronomicznych AW 20 |
|
technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-1/2 KK 41 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-2/2 wak3 36 |
5 |
11:50-12:35 |
|
językpolski MD 35 |
wyposażeniezakładówgastronomicznych AW 20 |
|
technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-1/2 KK 35 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-2/2 wak3 33 |
6 |
12:40-13:25 |
|
językpolski MD 32 |
|
|
językangielski wak1 19 |
7 |
13:30-14:15 |
|
językangielski wak1 19 |
|
|
wychowaniefizyczne Cz.K hala1 |
8 |
14:20-15:05 |
|
zasadyżywienia BG 31 |
|
|
wychowaniefizyczne Cz.K hala1 |
9 |
15:10-15:55 |
|
chemia JD 31 |
|
|
wychowaniefizyczne Cz.K hala1 |
10 |
16:00-16:45 |
|
matematyka JD 33 |
|
|
|