2BSKBS-I-02 2 BSK
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:10- 7:55     biologia MB 30    
1 8:00- 8:45     historia BC 31    
2 8:55- 9:40     matematyka JD 31   technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-1/2 KK 18
technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-2/2 wak3 17
3 9:50-10:35     zajęciazwychowawcą MD 35   technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-1/2 KK 18
technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-2/2 wak3 17
4 10:45-11:30   er Jarocińska-SuszkaJolanta 32 wyposażeniezakładówgastronomicznych AW 20   technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-1/2 KK 41
technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-2/2 wak3 36
5 11:50-12:35   językpolski MD 35 wyposażeniezakładówgastronomicznych AW 20   technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-1/2 KK 35
technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-2/2 wak3 33
6 12:40-13:25   językpolski MD 32     językangielski wak1 19
7 13:30-14:15   językangielski wak1 19     wychowaniefizyczne Cz.K hala1
8 14:20-15:05   zasadyżywienia BG 31     wychowaniefizyczne Cz.K hala1
9 15:10-15:55   chemia JD 31     wychowaniefizyczne Cz.K hala1
10 16:00-16:45   matematyka JD 33      
Drukuj plan
wygenerowano 23.02.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum

Plan lekcji