Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
0 |
7:10- 7:55 |
|
|
1ŻuTech3 pracowniatechnologiigastronomicznej 18
|
|
|
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
1ŻuTech3 pracowniatechnologiigastronomicznej 18
|
3EkeTech3-1/2 pracowniaorganizacjiusługgastronomicznych 41
|
2BSMBS-I-02 okik 41
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
|
1ŻuTech3 pracowniatechnologiigastronomicznej 18
|
3EkeTech3-1/2 pracowniaorganizacjiusługgastronomicznych 41
|
2BSMBS-I-02 pz 41
|
3 |
9:50-10:35 |
|
|
1ŻuTech3 pracowniatechnologiigastronomicznej 18
|
1ŻuTech3 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 41
|
2BSMBS-I-02 pz 41
|
4 |
10:45-11:30 |
|
|
1ŻuTech3 pracowniatechnologiigastronomicznej 18
|
|
2BSMBS-I-02 pl 32
|
5 |
11:50-12:35 |
3ŻuTech3 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 32
|
3ŻuTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej 18
|
|
|
|
6 |
12:40-13:25 |
|
3ŻuTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej 18
|
1ŻuTech3 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 31
|
|
|
7 |
13:30-14:15 |
|
3ŻuTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej 18
|
1ŻuTech3 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem 17
|
|
|
8 |
14:20-15:05 |
|
3ŻuTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej 18
|
|
|
|
9 |
15:10-15:55 |
|
3ŻuTech3-1/2 pracowniatechnologiigastronomicznej 18
|
|
|
|
10 |
16:00-16:45 |
|
2BSMBS-I-02 okik 31
|
|
|
|
11 |
16:50-17:35 |
|
1TZBS-II-02-1/2 puiok 28
|
|
|
|
12 |
17:40-18:25 |
|
1TZBS-II-02-1/2 puiok 28
|
|
|
|
13 |
18:30-19:15 |
|
1TZBS-II-02-1/2 ugic 28
|
|
|
|
14 |
19:15-20:00 |
|
1TZBS-II-02-1/2 ugic 28
|
|
|
|