Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
0 |
7:10- 7:55 |
|
|
|
|
|
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
językangielski MaBa 30 |
|
technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-1/2 KK 30 zasadyżywienia-2/2 BG 31 |
2 |
8:55- 9:40 |
językniemiecki AB 30 |
|
historia BC 32 |
|
zajęciazwychowawcą AM 30 |
3 |
9:50-10:35 |
językniemiecki AB 30 |
|
BiZ BR 41 |
geografia BT 32 |
er Jarocińska-SuszkaJolanta 32 |
4 |
10:45-11:30 |
fizyka BK 33 |
|
chemia JD 31 |
językpolski WD 33 |
językpolski WD 31 |
5 |
11:50-12:35 |
językangielski MaBa 19 |
|
językpolski WD 35 |
technologiagastronomicznaztowaroznawstwem-1/2 KK 33 zasadyżywienia-2/2 BG 36 |
językangielski MaBa 19 |
6 |
12:40-13:25 |
pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 US 18 pracowniaobsługigości-2/2 AgMo 28 |
|
biologia MB 33 |
matematyka KM 30 |
zasadyżywienia-1/2 BG 31 wyposażenietechniczne-2/2 AW 32 |
7 |
13:30-14:15 |
pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 US 18 pracowniaobsługigości-2/2 AgMo 28 |
|
językangielskizawodowy-1/2 MaBa 19 towaroznawstwo-2/2 KK 37 |
wychowaniefizyczne AM hala2 |
informatyka IB 36 |
8 |
14:20-15:05 |
pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 US 18 pracowniaobsługigości-2/2 AgMo 28 |
|
matematyka KM 30 |
wychowaniefizyczne AM hala2 |
historia BC 32 |
9 |
15:10-15:55 |
pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 US 18 pracowniaobsługigości-2/2 AgMo 28 |
|
|
wychowaniefizyczne AM hala2 |
hit BC 32 |
10 |
16:00-16:45 |
pracowniatechnologiigastronomicznej-1/2 US 18 pracowniaobsługigości-2/2 AgMo 28 |
|
|
|
|