Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
0 |
7:10- 7:55 |
|
|
|
|
|
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
|
|
2ŻuKeTech3-2/2 zasadyżywienia 31
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
|
|
|
2K 2/2 technologia 17 |
3 |
9:50-10:35 |
|
|
|
4TTech3-1/3 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 37
|
2K 2/2 technologia 17 |
4 |
10:45-11:30 |
|
|
|
1ŻuTech3 bhpwgastronomii 37
|
2K 2/2 technologia 17 |
5 |
11:50-12:35 |
|
|
|
2ŻuKeTech3-2/2 zasadyżywienia 36
|
2K 2/2 technologia 17 |
6 |
12:40-13:25 |
|
|
|
|
2ŻuKeTech3-1/2 zasadyżywienia 31
|
7 |
13:30-14:15 |
|
|
|
|
4TTech3-1/3 pżd 31
|
8 |
14:20-15:05 |
|
2BSKBS-I-02 zasadyżywienia 31
|
|
|
4TTech3-1/3 ppżipg 31
|
9 |
15:10-15:55 |
|
1TZBS-II-02-1/2 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 37
|
|
|
|
10 |
16:00-16:45 |
|
1TZBS-II-02-1/2 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 37
|
|
|
|