B.Glinka (BG)
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:10- 7:55          
1 8:00- 8:45         2ŻuKeTech3-2/2 zasadyżywienia 31
2 8:55- 9:40         2K 2/2 technologia 17
3 9:50-10:35       4TTech3-1/3 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 37
2K 2/2 technologia 17
4 10:45-11:30       1ŻuTech3 bhpwgastronomii 37
2K 2/2 technologia 17
5 11:50-12:35       2ŻuKeTech3-2/2 zasadyżywienia 36
2K 2/2 technologia 17
6 12:40-13:25         2ŻuKeTech3-1/2 zasadyżywienia 31
7 13:30-14:15         4TTech3-1/3 pżd 31
8 14:20-15:05   2BSKBS-I-02 zasadyżywienia 31
    4TTech3-1/3 ppżipg 31
9 15:10-15:55   1TZBS-II-02-1/2 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 37
     
10 16:00-16:45   1TZBS-II-02-1/2 Planowanieżywieniaiprodukcjigastronomicznej 37
     
Drukuj plan
wygenerowano 23.02.2025
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum

Plan lekcji