Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
0 |
7:10- 7:55 |
|
|
|
|
|
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
|
|
|
2 |
8:55- 9:40 |
|
|
|
IW 1KBS-I-02 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
|
wak3 2BSKBS-I-02-2/2 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
|
3 |
9:50-10:35 |
|
AW 4TTech3-1/3 ugic
|
|
IW 1KBS-I-02 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
|
wak3 2BSKBS-I-02-2/2 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
|
4 |
10:45-11:30 |
|
|
|
IW 1KBS-I-02 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
|
|
5 |
11:50-12:35 |
|
IW 3ŻuTech3-2/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
|
|
IW 1KBS-I-02 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
|
|
6 |
12:40-13:25 |
|
IW 3ŻuTech3-2/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
|
|
IW 1KBS-I-02 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
|
|
7 |
13:30-14:15 |
|
IW 3ŻuTech3-2/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
|
ER 1ŻuTech3 technologiagastronomicznaztowaroznawstwem
|
|
|
8 |
14:20-15:05 |
|
IW 3ŻuTech3-2/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
|
|
|
|
9 |
15:10-15:55 |
|
IW 3ŻuTech3-2/2 pracowniatechnologiigastronomicznej
|
|
|
|