Przejdź do treści
Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Gustawa Morcinka w Katowicach
aktualności
rekrutacja
informacje i dokumenty
Ósmoklasisto, to informacje dla Ciebie
oferta edukacyjna
Освітня пропозиція
szkoła
kontakt
sekretariat
pedagog i psycholog
Bezpieczna Szkoła
praktyki zawodowe
Warsztaty kulinarne Najlepsi Pod Okiem Mistrzów
po lekcjach
biblioteka
Samorząd Uczniowski
sport
Turniej
higienistka
rok szkolny 2023/2024
plan lekcji
zastępstwa
harmonogram dyżurów nauczycieli
kalendarz
dziennik elektroniczny
egzaminy
egzamin maturalny
egzamin zawodowy
Szkolny Program Wychowawczo-Profilaktyczny
wymagania edukacyjne
podręczniki na rok szkolny 2023/2024
projekty unijne
Czas na staż
Na Fali Erasmusa – Chorwacja
Na Fali Erasmusa – Grecja
Nasza szkoła jest otwarta dla wszystkich
Kompetencje zawodowe inwestycją w przyszłość
Projekt „Aktywni zawodowo w Szwecji”
Śląskie. Zawodowcy
Uczymy się, by lepiej uczyć
Tworzymy szkołę przyszłości
Nasze Lisbon Story…
Hiszpańskie Przygody Gastronomika
Hooked On Maths
staże dla absolwentów
Informacje
BIP
RODO
COVID
WCR w Katowicach
Maturzyści
Zmiana harmonogramu egzaminów ustnych
Informacje dla maturzystów
Czas na staż – trwa rekrutacja do projektu
Wybierz zawód i zaplanuj swoją przyszłość!
Czas na staż
Dzień Otwarty
Wiemy, kto pojedzie na praktyki do Chorwacji!
Praktyki zagraniczne w Chorwacji
Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz
Plan lekcji
Harmonogram egzaminu zawodowego
Podsumowanie projektu „Na fali Erasmusa – Grecja”
22 Rajd IPN
Mistrzostwa szkół ponadpodstawowych w lekkoatletyce
Wycieczka naukowa
Ślubowanie klas pierwszych
Bankiet
Rekrutacja uzupełniająca
Rozpoczęcie roku szkolnego 2023/2024
PSX_20190305_231511