Przejdź do treści
Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Gustawa Morcinka w Katowicach
aktualności
rekrutacja
informacje i dokumenty
Ósmoklasisto, to informacje dla Ciebie
oferta edukacyjna
Освітня пропозиція
szkoła
kontakt
sekretariat
pedagog i psycholog
Bezpieczna Szkoła
praktyki zawodowe
po lekcjach
warsztaty
biblioteka
Samorząd Uczniowski
sport
Turniej
higienistka
rok szkolny 2023/2024
plan lekcji
zastępstwa
harmonogram dyżurów nauczycieli
kalendarz
dziennik elektroniczny
egzaminy
egzamin maturalny
egzamin zawodowy
Szkolny Program Wychowawczo-Profilaktyczny
wymagania edukacyjne
podręczniki na rok szkolny 2023/2024
projekty unijne
Na Fali Erasmusa – Grecja
Nasza szkoła jest otwarta dla wszystkich
Kompetencje zawodowe inwestycją w przyszłość
Projekt „Aktywni zawodowo w Szwecji”
Śląskie. Zawodowcy
Uczymy się, by lepiej uczyć
Tworzymy szkołę przyszłości
Nasze Lisbon Story…
Hiszpańskie Przygody Gastronomika
Hooked On Maths
staże dla absolwentów
Informacje
BIP
RODO
COVID
WCR w Katowicach
Rozpoczęcie roku szkolnego 2023/2024
To już wakacje!
Jak nie czytam, jak czytam!
No i polecieli…
Światowy Dzień Bez Tytoniu
Na Fali Erasmusa – staże nauczycieli
Katowice Miastem Fachowców
Dziękujemy Wam za odwiedziny!
Mamy 2 miejsce w I Podbeskidzkich Mistrzostwach Młodych Kelnerów
My na Frankofonii
279905746_5767379303278540_183410614641973952_n
maj 17, 2022
administrator
Nawigacja wpisu
Fabryka Zrównoważonych Praktyk Przedsiębiorczych – tydzień we Francji